Top

Onze verhuislift :

De mogelijkheid tot het huren van een verhuislift te Aalst, meubellift met bediening bij het verloop van uw verhuis en dit tot op het 8ste verdiep.

Wij beschikken over een meubellift die door zijn beperkte afmetingen een oplossing kan bieden om op moeilijk bereikbare plaatsen te worden ingezet, zoals bij smalle of kleine lage doorgangen van gebouwen, garages waar men doorheen moet om aan het gebouw te kunnen opstellen.

Gebruik van verhuisdekens tijdens het uitvoeren van het liftwerk.

Zaakvoerder helpt zelf mee om goederen op en af de lift te plaatsen.

Het ter beschikking stellen voor zowel particulier als bedrijven.

Kleine hoeveelheden, hiervoor komen wij ook ter plaatse.

Waarom een meubellift?

Vele mensen staan er dagdagelijks niet bij stil, maar een meubellift is in deze tijd echt een meerwaarde....

Het voorkomt onnodige rugproblemen door steeds die vervelende trappen te moeten nemen met verhuisdozen, meubilair en/of andere zaken.

Gedaan met sleuren en onveilige situatie's zoals meubels met touwen naar beneden laten. Doe voortaan beroep op de verhuislift van PVF Service verhuizingen.

Tijdens de verhuur van de meubellift zorgt de bediener niet alleen voor bijkomende hulp om de meubels op en van de lift te nemen, onze verhuisdekens zorgen er

ook voor dat er geen schade wordt gericht aan u persoonlijke bezittingen.

Ook voor verhuisdozen bent u bij ons op het juiste adres. Onze verhuisdozen zijn vervaardigdt uit dubbel gegolfd karton, voorzien van twee handvaten en kunnen tot 30kg

aan gewicht dragen. 

Vraag vrijblijvend via onze contactpagina een prijsofferte op maat !