Top

Verhuizingen Aalst

U bent op zoek naar een verhuisfirma in de regio Aalst? Wij zijn de geschikte partner voor u om uw verhuis op een vlotte manier te laten verlopen.

Ook in tijden van Corona, zorgen wij als verhuisfirma voor de nodige kwaliteit, stiptheid, orde en netheid. Wij zorgen ervoor dat wij de nodige veiligheidsmaatregelen in acht nemen.

U heeft ons zeker al bezig gezien in de omliggende gemeenten zoals Haaltert, Kerksken, Ninove, Herzele, Geraardsbergen, maar ook ver daarbuiten.

Al jaar en dag staan wij bekend voor een betrouwbare firma die de noden van haar klanten zeer ter harte neemt.

Gekoppeld aan onze jarenlange ervaring bieden wij u de serivce voor een vlotte verhuis zonder zorgen.

Een verhuis is voor de klant een niet alledaagse bezigheid, dit gaat gepaard met de nodige stress, daarom kiest u voor ons, om dit op een efficiënt volle manier laten verlopen.

Verhuist u naar een appartement, woning, rusthuis of servicefat, geen probleem ...

Uw bestemming en onze service zorgen voor een geslaagde verhuis. Wij liften uw meubels in een mum van tijd tot de achtste verdieping! Uw verhuis wordt met de meest nodige zorg uitgevoerd door de zaakvoerders zelf. Uw meubels worden vakkundig ingepakt, en vervoerd. Ook bieden wij de mogelijkheid om uw meubels te demonteren, en te monteren.

Wat hebben we te bieden?

Verhuiswagens, verhuisdozen, verhuislift, ... We monteren zelf uw meubels!

Verhuisdienst

Een verhuizing is vaak een hele onderneming, ook emotioneel, zoals mensen van wie je afscheid gaat nemen en het kennismaken met nieuwe mensen.

Het brengt de nodige stress met zich mee, dit is het moment om een professionele firma in te schakelen.

Meer informatie

Montage van uw meubels

Het vervoeren van meubels en goederen die u aangekocht heeft maar die u, door omstandigheden, niet tot bij u kan transporteren (te zwaar, te groot).

U verkoopt meubels en zoekt een oplossing om deze tot bij uw klanten te transporteren en te monteren? Geen probleem, wij bieden deze service aan voor uw bedrijf.

Meer informatie

Huren van een verhuislift

De mogelijkheid tot het huren van een verhuislift, meubellift met bediening bij het verloop van uw verhuis en dit tot op het 8ste verdiep. Het beschikken over een meubellift die door zijn beperkte afmetingen een oplossing kan bieden om op moeilijk bereikbare plaatsen te worden ingezet.

Meer informatie